Меню
Меню
Nimbus Aquaslim: Новите вентилаторни конвектори на Аристон

08.04.2020 19:04:56

Nimbus Aquaslim: Новите вентилаторни конвектори на Аристон

Вентилаторни конвектори АРИСТОН за отопление и охлаждане

Nimbus Aquaslim: Представяме Ви новата гама продукти от Ariston, вентилаторните конвектори за отопление и охлаждане. Те са 100% произведени в Италия.

Техният модерен и компактен дизайн ги прави подходящи за всякаква среда, без да се жертва ефективността , надеждността и високата производителност, които винаги са отличавали марката Ariston. Говорим за Nimbus Aquaslim WH и Nimbus Aquaslim FS , които са съвместими с хибридните системи на Аристон и термопомпите. Също така, можете да ги подвържете с BUS-комуникацията и на газовите котли. Така отоплителните Ви системи ще могат да се управляват през смартфон.

NIMBUS AQUASLIM WH са едни от най-тънките вентилаторни конвектори, постигащи максимален комфорт благодарение на вентилатора с непрекъсната модулация. С функцията SILENT получавате максимален комфорт и в нощните часове. Вграден сензорен екран и инфрачервено дистанционно управление за удобно управление на вентилаторния конвектор от всяка част на помещението, в което е инсталиран.

NIMBUS AQUASLIM FS може да бъде монтиран както на пода, така и на тавана, като осигурява голяма гъвкавост на инсталацията и покривате различните изисквания. Те са сред най-тихите на пазара със само 33 dB, а стилът е безпогрешно италиански. Ако искате Touch интерфейс или отдалечен интерфейс със стенна инсталация, който управлява от една до 30 единици!

Структурата на конвектора е от електро-поцинкована ламарина с висока устойчивост. Инверторна технология на оборотите на тангециалния вентилатор.

И нека не забравяме една от основните задачи на Аристон: "да донесе топлинен комфорт на всички навсякъде".

Очаквайте съвсем скоро и на българския пазар от официалния вносител ОРЕНДА ТЕРМ.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ARISTON

ARISTON

Nimbus Aquaslim: Новите вентилаторни конвектори на Аристон

Nimbus Aquaslim: Новите вентилаторни конвектори на Аристон

Вентилаторни конвектори АРИСТОН за отопление и охлажданеNimbus Aquaslim: Представяме Ви новата гама продукти от Ariston, вентилаторните конвектори за отоп Вентилаторни конвектори АРИСТОН за отопление и охлажданеNimbus Aquaslim: Представяме Ви новата гама продукти от Ariston, вентилаторните конвектори за отоп 2020-04-08T19:05:02+03:00 Nimbus Aquaslim: Новите вентилаторни конвектори на Аристон

<h5>Вентилаторни конвектори АРИСТОН за отопление и охлаждане</h5> <p><strong>Nimbus Aquaslim</strong>: Представяме Ви новата гама продукти от Ariston,&nbsp;вентилаторните конвектори&nbsp;за отопление и охлаждане.&nbsp;Те са 100% произведени&nbsp;в Италия.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/11243/files/image/orenda_ariston_nimbus_aquaslim_wh.jpg" alt="" /></p> <p>Техният модерен и компактен дизайн ги прави подходящи за всякаква среда, без да се жертва&nbsp;<strong>ефективността</strong>&nbsp;,&nbsp;<strong>надеждността</strong>&nbsp;и&nbsp;<strong>високата производителност</strong>, които винаги са отличавали марката Ariston.&nbsp;Говорим за&nbsp;<strong>Nimbus Aquaslim WH</strong>&nbsp;и&nbsp;<strong>Nimbus Aquaslim FS</strong>&nbsp;, които са&nbsp;съвместими с <a href="https://orenda-therm.com/products?search=хибридна+">хибридните системи</a> на&nbsp;Аристон&nbsp;и <a href="https://orenda-therm.com/category/termopompi-ariston">термопомпите</a>. Също така, можете да ги подвържете с BUS-комуникацията и на <a href="https://orenda-therm.com/category/gazovi-kotli-ariston">газовите котли</a>. Така отоплителните Ви системи ще могат да се управляват през смартфон.</p> <p>NIMBUS AQUASLIM WH са едни от най-тънките вентилаторни конвектори<strong>,</strong>&nbsp;постигащи максимален комфорт благодарение на вентилатора с непрекъсната модулация.&nbsp;С&nbsp;функцията&nbsp;SILENT получавате максимален комфорт и в нощните часове.&nbsp;Вграден&nbsp;<em>сензорен екран</em>&nbsp;и&nbsp;<em>инфрачервено дистанционно управление за</em>&nbsp;удобно управление на вентилаторния конвектор от всяка част на помещението, в което е инсталиран.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/11243/files/image/orenda_ariston_nimbus_aquaslim_fs.jpg" alt="" /></p> <p>NIMBUS AQUASLIM FS може да бъде монтиран&nbsp;<strong>както на пода, така и на тавана,</strong>&nbsp;като осигурява голяма гъвкавост на инсталацията и покривате различните изисквания.&nbsp;Те са сред най-тихите на пазара със&nbsp;<u>само 33 dB,</u>&nbsp;а стилът е безпогрешно италиански.&nbsp;Ако искате&nbsp;<em>Touch&nbsp;</em><em>интерфейс</em>&nbsp;или&nbsp;<em>отдалечен интерфейс</em>&nbsp;със стенна инсталация, който управлява от една до 30 единици!</p> <p>Структурата на конвектора е от&nbsp;<em>електро-поцинкована</em>&nbsp;ламарина&nbsp;с висока устойчивост. Инверторна технология на оборотите на тангециалния вентилатор.</p> <p>И нека не забравяме една от основните задачи на&nbsp;<em>Аристон: "да донесе топлинен комфорт на всички навсякъде".</em></p> <p>Очаквайте съвсем скоро и на българския пазар от официалния вносител ОРЕНДА ТЕРМ.</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки