0 898 956 936
 въпроси и поръчки

Меню
Меню
Термостат за подово отопление REHAU NEA SMART R D

13.10.2018 23:20:56

Термостат за подово отопление REHAU NEA SMART R D

Термостат за подово REHAU NEA SMART R D е новото предложение от РЕХАУ за управление на подовото отопление, като част от т.нар. "умен дом". 

Не е необходимо предварително да пускате кабели, които впоследствие "майсторите" могат да ударят и прекъснат. А, какво би се случило, ако без да искате поставяйки нова семейна снимка, Вие самите забиете пирон в "автоматизацията си". Всичко това вече е минало с REHAU NEA SMART R D.

Системата е максимално опростена и може да се добави дори при съществуващо подово отопление. В зависимост от това, какви термозадвижки ползвате на 220V или 24V - ще изберете съответната базова станция.

 

Сега остава просто да вземете новите стайни термостати REHAU NEA SMART R D и да ги поставите на подходящите места. След това за минута ще ги настроите да намерят базовата станция. Не се притеснявайте, че може да им свършат батериите и Вие да нямате контрол върху подовото. Просто на дисплея ще излезе съобщение за слаба батерия и Вие ще бъдете предупреден да я смените навреме. А, самите стайни термостати за подово отопление на РЕХАУ са уникални със своя модернистичен дизайн.

И всичко това можете да намерите при нас! Нашите консултанти с удоволствие ще Ви насочат към необходимите елементи от системата и ще Ви дадат указания при пуска!

Поръчайте тук!

 

Внимание: Всяко пълно или частично копиране на материали на "ОРЕНДА ТЕРМ" без писмено разрешение и директен линк към оригиналната публикация на "ОРЕНДА ТЕРМ", включително от други електронни ресурси, ще се смята за грубо нарушение на Закона за защита на интелектуалната собственост на Република България. "ОРЕНДА ТЕРМ" ЕООД си запазва правото да реагират на подобни нарушения в различни държави, включително по съдебен ред.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Подово отопление

Подово отопление - комфорт и ниски сметки

Термостат за подово отопление REHAU NEA SMART R D

Управление на подово отопление REHAU NEA SMART R D

Термостат за подово REHAU NEA SMART R D е новото предложение от РЕХАУ за управление на подовото отопление, като част от т.нар. "умен дом". Не е необходимо Термостат за подово REHAU NEA SMART R D е новото предложение от РЕХАУ за управление на подовото отопление, като част от т.нар. "умен дом". Не е необходимо 2018-10-20T20:41:43+03:00 Термостат за подово отопление REHAU NEA SMART R D

<h4>Термостат за подово REHAU NEA SMART R D е новото предложение от РЕХАУ за управление на подовото отопление, като част от т.нар. "умен дом".&nbsp;</h4> <p>Не е необходимо предварително да пускате кабели, които впоследствие "майсторите" могат да ударят и прекъснат. А, какво би се случило, ако без да искате поставяйки нова семейна снимка, Вие самите забиете пирон в "автоматизацията си". Всичко това вече е минало с&nbsp;<a href="https://orenda-therm.com/product/staen-termostat-rehau-nea-smart-r-d" target="_blank" rel="noopener">REHAU NEA SMART R D</a>.</p> <p><iframe src="//www.youtube.com/embed/yODKtdTuXpQ?rel=0" width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p> <p>Системата е максимално опростена и може да се добави дори при съществуващо подово отопление. В зависимост от това, какви термозадвижки ползвате на 220V или 24V - ще изберете съответната<a href="https://orenda-therm.com/product/bazova-stantsiya-za-podovo-rehau-nea-smart-r-230v"> базова станция</a>.</p> <p><a href="https://orenda-therm.com/product/bazova-stantsiya-za-podovo-rehau-nea-smart-r-230v" target="_blank" rel="noopener"><img src="https://cdncloudcart.com/11243/files/image/954-d110_546072_0.tif" alt="" /></a>&nbsp;</p> <p>Сега остава просто да вземете новите <a href="https://orenda-therm.com/product/staen-termostat-rehau-nea-smart-r-d">стайни термостати&nbsp;REHAU NEA SMART R D</a> и да ги поставите на подходящите места. След това за минута ще ги настроите да намерят базовата станция. Не се притеснявайте, че може да им свършат батериите и Вие да нямате контрол върху подовото. Просто на дисплея ще излезе съобщение за слаба батерия и Вие ще бъдете предупреден да я смените навреме. А, самите стайни термостати за подово отопление на РЕХАУ са уникални със своя модернистичен дизайн.</p> <p><a href="https://orenda-therm.com/product/staen-termostat-rehau-nea-smart-r-d" target="_blank" rel="noopener"><img src="https://cdncloudcart.com/11243/files/image/954-d102_524075_0.tif" alt="" /></a></p> <p>И всичко това можете да намерите при нас! Нашите консултанти с удоволствие ще Ви насочат към необходимите елементи от системата и ще Ви дадат указания при пуска!</p> <h4><a href="https://orenda-therm.com/category/podovo-otoplenie-rehau-speed">Поръчайте тук!</a></h4> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Внимание</strong>:&nbsp;Всяко пълно или частично копиране на материали на "ОРЕНДА ТЕРМ" без писмено разрешение и директен линк към оригиналната публикация на "ОРЕНДА ТЕРМ", включително от други електронни ресурси, ще се смята за грубо нарушение на Закона за защита на интелектуалната собственост на Република България. "ОРЕНДА ТЕРМ" ЕООД си запазва&nbsp;правото да реагират на подобни нарушения в различни държави, включително по съдебен ред.</p> <p>&nbsp;</p>

,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки