0 898 956 936
 въпроси и поръчки

Меню
Меню
Официален вносител на VULKAN LOKRING

02.01.2020 00:02:51

Официален вносител на VULKAN LOKRING

ОРЕНДА ТЕРМ е официален вносител на VULKAN LOKRING

Имаме удоволствието да съобщим на нашите клиенти, че вече имат достъп до още една иновативна технология в областта на хладилните и климатични инсталации.

VULKAN Lokring е компания, която принадлежи към групата VULKAN, със седалище в Германия. Като разработчик на технологията LOKRING, VULKAN Lokring е лидер на пазара в областта на безсплавни и неразглобяеми тръбни фитинги.

Технологията първоначално е разработена за най-екстремните условия, изисквани от космическата индустрия. Впоследствие LOKRING развива своята технология за свързване на тръбите за приложения в търговската хладилна и климатична индустрия.

От 1979 г. успехът на VULKAN Lokring се основава на патентовани в цял свят уникални свързващи елементи за хладилни и климатични инсталации. До днес повече от 2 000 000 000 LOKRING връзки успешно се използват в промишленото производство на хладилници, фризери и климатични системи. 

Предимства и области на приложение:

Патентованата система за свързване на тръби LOKRING® осигурява иновативна система от свързващи тръби без припой за всяка инсталационна ситуация в хладилна и климатична технология.

LOKRING тръбните връзки могат да бъдат направени без да е необходима голяма сила, като се използват прости инструменти за сглобяване на ръка. LOKRING осигурява абсолютно чиста и неразглобяема механична тръбна връзка с дългосрочна херметична въздухонепроницаемост до 75 bar.

Това се потвърждава от специалния TÜV тест и одобрение с издадени съответни сертификати. Всичко това прави фитингите LOKRING едни от най-икономичните и надеждни методи за свързване на тръби за хладилен агент.

Можете да поръчате продуктите на VULKAN LOKRING тук.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

VULKAN LOKRING

VULKAN LOKRING

Официален вносител на VULKAN LOKRING

VULKAN LOKRING

ОРЕНДА ТЕРМ е официален вносител на VULKAN LOKRING Имаме удоволствието да съобщим на нашите клиенти, че вече имат достъп до още една иновативна технология ОРЕНДА ТЕРМ е официален вносител на VULKAN LOKRING Имаме удоволствието да съобщим на нашите клиенти, че вече имат достъп до още една иновативна технология 2021-04-02T00:34:06+03:00 Официален вносител на VULKAN LOKRING

<h4>ОРЕНДА ТЕРМ е официален вносител на VULKAN LOKRING</h4> <p>Имаме удоволствието да съобщим на нашите клиенти, че вече имат достъп до още една иновативна технология в областта на хладилните и климатични инсталации.</p> <p>VULKAN Lokring е компания, която принадлежи към групата VULKAN, със седалище в Германия. Като разработчик на технологията LOKRING, VULKAN Lokring е лидер на пазара в областта на безсплавни и неразглобяеми тръбни фитинги.</p> <p>Технологията първоначално е разработена за най-екстремните условия, изисквани от космическата индустрия. Впоследствие LOKRING развива своята технология за свързване на тръбите за приложения в търговската хладилна и климатична индустрия.</p> <p>От 1979 г. успехът на VULKAN Lokring се основава на патентовани в цял свят уникални свързващи елементи за хладилни и климатични инсталации. До днес повече от 2 000 000 000 LOKRING връзки успешно се използват в промишленото производство на хладилници, фризери и климатични системи.&nbsp;</p> <p>Предимства и области на приложение:</p> <p>Патентованата система за свързване на тръби LOKRING&reg; осигурява иновативна система от свързващи тръби без припой за всяка инсталационна ситуация в хладилна и климатична технология.</p> <p>LOKRING тръбните връзки могат да бъдат направени без да е необходима голяма сила, като се използват прости инструменти за сглобяване на ръка. LOKRING осигурява абсолютно чиста и неразглобяема механична тръбна връзка с дългосрочна херметична въздухонепроницаемост до 75 bar.</p> <p>Това се потвърждава от специалния T&Uuml;V тест и одобрение с издадени съответни сертификати. Всичко това прави фитингите LOKRING едни от най-икономичните и надеждни методи за свързване на тръби за хладилен агент.</p> <p>Можете да поръчате продуктите на VULKAN LOKRING <a href="https://orenda-therm.com/category/vulkan-lokring">тук</a>.</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки