0 898 956 936
 въпроси и поръчки

За нас

ОРЕНДА ТЕРМ е онлайн магазин за термопомпи, бойлери, газови котли и друго оборудване, материали, инструменти и крепежи, необходими за направата на отоплителни, водопроводни и соларни инсталации.

ОРЕНДА ТЕРМ като официален вносител на Ariston Thermo Group предлага на своите клиенти цялата гама термопомпи, климатици, солари, бойлери и газови котли на италианския производител с марката Ariston.

При нас можете да намерите всичко необходимо за направата на евтино подово отопление на къща или апартамент със системата за лъчисто подово отопление REHAU SPEED.

Всички модели и марки термопомпи и климатици на Miitshubishi Electric, Panasonic, Hoval и Ariston имат гаранционен срок между 24 и 60 месеца. 

Продуктите в онлайн-магазина на ОРЕНДА ТЕРМ са специално селектирани със своето отлично качество, дизайн, технологична новост и потребителска отзивчивост.

Цветовете в логото на ОРЕНДА ТЕРМ символизират трите основни направления на материалите и оборудването: жълто - солари, червено - отопление и синьо - водопровод, а самата им форма в малки кубчета - опаковка и възможността да доставим всичко до желаната от Вас дестинация.

Ние искаме нашите клиенти да получат това, което отговаря на техните индивидуални нужди без компромис в качеството и технологията, но същевремено на най-добрата цена. Ето защо и мотото на ОРЕНДА ТЕРМ е:

Вземи най-доброто за теб!

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки