0 898 956 936
 въпроси и поръчки

Меню
Меню

За нас

ОРЕНДА ТЕРМ е онлайн магазин за термопомпи, бойлери, газови котли и друго оборудване, материали, инструменти и крепежи, необходими за направата на отоплителни, водопроводни и соларни инсталации.

ОРЕНДА ТЕРМ като официален вносител на Ariston Thermo Group предлага на своите клиенти цялата гама термопомпи, климатици, солари, бойлери и газови котли на италианския производител с марката Ariston.

При нас можете да намерите всичко необходимо за направата на евтино подово отопление на къща или апартамент със системата за лъчисто подово отопление REHAU SPEED.

Всички модели и марки термопомпи и климатици на Miitshubishi Electric, Panasonic, Hoval и Ariston имат гаранционен срок между 24 и 60 месеца. 

Продуктите в онлайн-магазина на ОРЕНДА ТЕРМ са специално селектирани със своето отлично качество, дизайн, технологична новост и потребителска отзивчивост.

Цветовете в логото на ОРЕНДА ТЕРМ символизират трите основни направления на материалите и оборудването: жълто - солари, червено - отопление и синьо - водопровод, а самата им форма в малки кубчета - опаковка и възможността да доставим всичко до желаната от Вас дестинация.

Ние искаме нашите клиенти да получат това, което отговаря на техните индивидуални нужди без компромис в качеството и технологията, но същевремено на най-добрата цена. Ето защо и мотото на ОРЕНДА ТЕРМ е:

Вземи най-доброто за теб!

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки