Меню
Меню

За нас

ОРЕНДА ТЕРМ е онлайн магазин за термопомпи, бойлери, газови котли и друго оборудване, материали, инструменти и крепежи, необходими за направата на отоплителни, водопроводни и соларни инсталации.

ОРЕНДА ТЕРМ като официален вносител на Ariston Thermo Group предлага на своите клиенти цялата гама термопомпи, климатици, солари, бойлери и газови котли на италианския производител с марката Ariston.

При нас можете да намерите всичко необходимо за направата на евтино подово отопление на къща или апартамент със системата за лъчисто подово отопление REHAU SPEED.

Всички модели и марки термопомпи и климатици на Miitshubishi Electric, Panasonic, Hoval и Ariston имат гаранционен срок между 24 и 60 месеца. 

Продуктите в онлайн-магазина на ОРЕНДА ТЕРМ са специално селектирани със своето отлично качество, дизайн, технологична новост и потребителска отзивчивост.

Цветовете в логото на ОРЕНДА ТЕРМ символизират трите основни направления на материалите и оборудването: жълто - солари, червено - отопление и синьо - водопровод, а самата им форма в малки кубчета - опаковка и възможността да доставим всичко до желаната от Вас дестинация.

Ние искаме нашите клиенти да получат това, което отговаря на техните индивидуални нужди без компромис в качеството и технологията, но същевремено на най-добрата цена. Ето защо и мотото на ОРЕНДА ТЕРМ е:

Вземи най-доброто за теб!

На 11.08.2020 г. „Оренда Терм“ ЕООД сключи договор за БФП  BG16RFOP002-2.073-7067-C01 по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.073 - Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19, Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност.

Проект и главна цел:
Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.
 
Бенефициент: Оренда Терм ЕООД
 
Обща стойност: 10 000лв., от които 8500лв.
европейско и  1500лв. национално съфинансиране.
 
Начало: 11.08.2020г.
Край: 11.11.2020г.


Проектът е насочен към осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места в  Оренда Терм ЕООД.
 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки