Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Milwaukee

Milwaukee

Milwaukee Electric Tool Corporation е американска компания, която разработва, произвежда и продава електрически инструменти. Това е марка и дъщерно дружество на Techtronic Industries. От 2016 г. е най-големият доставчик по обем на безжични електрически инструменти в Северна Америка. Milwaukee  - инструмент за инсталатори на отоплителни, водопроводни и електрически инсталации. Milwaukee   - акумулаторни инструменти за познавачи и за тези, които искат сигурност и безпроблемна работа на всеки обект.

Milwaukee

Milwaukee Изображение

Milwaukee Electric Tool Corporation е американска компания, която разработва, произвежда и продава електрически инструменти. Това е марка и дъщерно дружество на Techtronic Industries. От 2016 г. е най-големият доставчик по обем на безжични електрически инструменти в Северна Америка.

Milwaukee - инструмент за инсталатори на отоплителни, водопроводни и електрически инсталации.

Milwaukee - акумулаторни инструменти за познавачи и за тези, които искат сигурност и безпроблемна работа на всеки обект.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки