Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

Panasonic

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Panasonic

Panasonic - екологични и интелегентни решения за природосъобразен живот. Panasonic – 60-та годишнина  в областта на отопление и климатизация. Panasonic започва с желанието за създаване на стойностни неща. Преди шестдесет години в резултат на усърдната и всеотдайна работа започват да се появяват един след друг иновативни продукти, а младата компания прави първите си стъпки по пътя, който ще я превърне в един от гигантите на електрониката днес. Решения за отопление и климатизация, проектирани и произвеждани от Panasonic от 1958 г. Panasonic пуска първата високоефективна термопомпа въздух-вода в Япония през 1973 г.

Panasonic

Panasonic Изображение

Panasonic - екологични и интелегентни решения за природосъобразен живот.

Panasonic – 60-та годишнина  в областта на отопление и климатизация.

Panasonic започва с желанието за създаване на стойностни неща. Преди шестдесет години в резултат на усърдната и всеотдайна работа започват да се появяват един след друг иновативни продукти, а младата компания прави първите си стъпки по пътя, който ще я превърне в един от гигантите на електрониката днес. Решения за отопление и климатизация, проектирани и произвеждани от Panasonic от 1958 г.

Panasonic пуска първата високоефективна термопомпа въздух-вода в Япония през 1973 г.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки