0 898 956 936
 въпроси и поръчки

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Panasonic

Panasonic

Panasonic - екологични и интелегентни решения за природосъобразен живот. Panasonic – 60-та годишнина  в областта на отопление и климатизация. Panasonic започва с желанието за създаване на стойностни неща. Преди шестдесет години в резултат на усърдната и всеотдайна работа започват да се появяват един след друг иновативни продукти, а младата компания прави първите си стъпки по пътя, който ще я превърне в един от гигантите на електрониката днес. Решения за отопление и климатизация, проектирани и произвеждани от Panasonic от 1958 г. Panasonic пуска първата високоефективна термопомпа въздух-вода в Япония през 1973 г.

Panasonic

Panasonic Изображение

Panasonic - екологични и интелегентни решения за природосъобразен живот.

Panasonic – 60-та годишнина  в областта на отопление и климатизация.

Panasonic започва с желанието за създаване на стойностни неща. Преди шестдесет години в резултат на усърдната и всеотдайна работа започват да се появяват един след друг иновативни продукти, а младата компания прави първите си стъпки по пътя, който ще я превърне в един от гигантите на електрониката днес. Решения за отопление и климатизация, проектирани и произвеждани от Panasonic от 1958 г.

Panasonic пуска първата високоефективна термопомпа въздух-вода в Япония през 1973 г.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки