Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Диаметър тръба
За тръба
Размер
Резба

Viega

Viega

Немската компания Viega е основана преди повече от 115 години с визията да революционизира инсталационната технология. Фирмата е с над 4000 служители и е лидер на световния пазар. Произведено в Германия! Лайтмотивът на фирмата е: Свързани с качеството! Компанията предлага повече от 17 000 продукти - прес фитинги за медни, иноксови, черни и многослойни тръби, спирателна арматура, сифони, структури за вграждане, системи за хигиенизиране на питейната вода.

Viega

Viega Изображение

Немската компания Viega е основана преди повече от 115 години с визията да революционизира инсталационната технология. Фирмата е с над 4000 служители и е лидер на световния пазар. Произведено в Германия! Лайтмотивът на фирмата е: Свързани с качеството!

Компанията предлага повече от 17 000 продукти - прес фитинги за медни, иноксови, черни и многослойни тръби, спирателна арматура, сифони, структури за вграждане, системи за хигиенизиране на питейната вода.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашите Политика за поверителност и Политика за Бисквитки